in

Зіркові примхи: українська актриса розповіла, як здивувала її Алла Пугачова на зйомках у Києві

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка в минулому приймала участь у створенні мюзиклу «За двома зайцями», пригадала співпрацю з популярною російською співачкою Аллою Пугачовою.

Свого часу Примадонна зайняла головну роль в однойменній п’єсі Старицького — Проню Прокопівну. Її нареченого, цирульника Свирида Голохвастова, зіграв шоумен Максим Галкін. Шеліга зізналася, що Алла Борисівна залишила всі свої зіркові примхи вдома, а на знімальному майданчику попросила колег давати їй поради та зауваження, якщо вона не справляється із завданням в кадрі.

«Про спільну роботу з Пугачовою хочу сказати одне: вона з повагою ставилася абсолютно до всіх членів колективу, – розповідає акторка Шеліга, яка зіграла в картині продавчиню на місцевому ринку. – Казала: «Підказуйте мені, бо я співачка – не акторка». І Ніна Шаролапова, яка грала її маму, іноді робила якісь зауваження. І та слухала. Алла Борисівна приїхала знайомитися на знімальний майданчик з температурою вище 38 градусів. І того ж дня почала зніматися. Час від часу присідала на стільчик, перепочивала і – знову в кадр. А опісля поїхала ще на ділову зустріч. Я не знаю, чи змогла би так, а вона сказала, що чекають люди, не може відмовити» — поділилася Тетяна.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Загалом, Шеліга й досі згадує співпрацю з Пугачовою лише з позитивними думками.

«Звісно, її побоювалися всі, починаючи з адміністраторів, закінчуючи продюсерами. Однак я лише кілька разів за всі знімальні дні бачила її незадоволеною, і всі претензії – це було у справі, не зіркові примхи. З нею було комфортно працювати, вона поводилась тихо, працювала нарівні з усіма. Після закінчення зйомок ми всі зібралися на фуршет – і вона теж прийшла, сиділа з нами» — додала Тетяна Шеліга.

Тетяна Шеліга

Читайте також: ПУГАЧОВУ ТА ГАЛКІНА МОЖУТЬ ПОЗБАВИТИ БАТЬКІВСЬКИХ ПРАВ: ВІДОМА ПРИЧИНА ТАКОГО РІШЕННЯ

Зіркові кумасі: Настя Каменських показала, як провела час з Катею Осадчою в Києві

Полякова, Потап з Каменських, Кароль та інші: як виглядатимуть українські знаменитості через 30 років