in

Спонсорування ЗСУ: сина Юрія Нікуліна перевіряють у РФ

Сина відомого російського актора Юрія Нікуліна — Максима Нікуліна, який перебуває на посаді гендиректора Московського цирку, перевіряють на спонсорування ЗСУ.

Причиною цього стало те, що голова установи запросив на фестиваль «Артист», як члена журі, російську співачку Жасмин Стагу. Активісти неабияк занепокоїлися, адже Страга публічно засудила повномасштабне вторгнення РФ в Україну, а також закликала допомагати ЗСУ.

Як повідомили росЗМІ, до Генеральної прокуратури надійшов запит від правозахисного центру «Сорок сороків», щоб перевірити Нікуліна на «спонсорування тероризму». Активісти обуренні його вчинком  і вимагають аби Жасмин не допустили до участі у фестивалі.

Жасмін Страга

«Просимо перевірити генерального директора Московського цирку Нікуліна на Кольоровому бульварі Максима Юрійовича Нікуліна щодо запрошення громадянки Жасмин Страги на відповідність їх чинному законодавству; перевірити дії громадянки Жасмин Страги на відповідність їх чинному законодавству; не допустити участі громадянки Жасмін Страги у Міжнародному цирковому фестивалі «Артист» — йдеться у зверненні.

Максим Нікулін

Читайте також: На зірку бойовиків боляче дивитись: тяжкохворий Брюс Вілліс змінився до невпізнання

«Став батьком, другом та коханим!»: Полякова вперше за довгий час показала фото чоловіка, з яким відзначає ювілей весілля

«Розійшлися наші шляхи»: alyona alyona вперше прокоментувала чутки про конфлікт з Jerry Heil