in

«Скоро ми будемо разом!» — Камалія показала, як у сльозах проводжала за кордон колишнього чоловіка та дочок

Незважаючи на те, що шляхи Камалії та Мохаммада Захура розійшлися і нещодавно вони офіційно розірвали шлюб, вони продовжують залишатися зразковими батьками для своїх доньок-двійнят.

Після початку великої війни в Україні 11-річні Арабелла та Мірабелла постійно проживають у столиці Сполученого Королівства, де здобувають освіту в елітній школі. Навіть після повернення Камалії в Україну, батьки прийняли рішення, що дівчатка продовжать навчатися в Лондоні, тим більше, що і Мохаммад Захур більшість часу проводить у Британії, де має бізнес.

Кілька днів тому артистка показала, як проводила доньок та чоловіка до Англії після літніх канікул, які дівчатка провели вдома у Києві. Стоячи на пероні вокзалу, 47-річна співачка обіймала та цілувала дочок і не могла стримати сліз від болю розлуки.

У моєму серці так багато суму… Мої найдорожчі дівчатка Арабелла та Мірабелла разом з татом відправилися в Лондон, бо канікули закінчилися і попереду новий навчальний рік. Я бачила їхні сльози, як важко їм було залишати маму в Україні, але таке зараз наше життя… Мої маленькі принцеси, я вже безмежно сумую за вами. Я пишаюся вашою силою і мужністю, знаю, що ви будете чудово вчитися й робити мене щасливою з кожним вашим успіхом. Ми обов’язково скоро зустрінемося і будемо разом, як завжди

Варто зазначити, що більшість підписників Камалії розділили її переживання, водночас висловивши подив щодо того, чому б її дочкам не вчитися в Києві, як це роблять діти більшості українських знаменитостей:

  • Невже навчання в Лондоні дорожче, ніж бачити, як ростуть твої діти. Час розлуки не повернути. Потім виростуть і так уникнуть батьків.
  • Камалія треба жити з дівчатками, для них мама це найголовніше, тим більше зараз такий вік, що не все розповіси батькові. 
  • Чому з ними не поїхати? Що може бути важливішим?
  • Ви можете не розлучатися, у Києві багато шкіл ❤️
  • А воно того варте, діти плачуть за мамою?
  • Мати має бути з дітьми, нічого не варте, пісні та кар’єра мають бути на останньому місці!

Вам буде цікаво:

«Став батьком, другом та коханим!»: Полякова вперше за довгий час показала фото чоловіка, з яким відзначає ювілей весілля

«В активному пошуку»: старша дочка Ольги Сумської, яка живе в РФ, приголомшила шанувальників

Зробила перший крок: Анастасія Волочкова засвітилася на прийомі у нарколога

На прощанні з Масляковим у Москві помітили команду КВК зі Львова