in

«Мені пощастило»: Майкл Дуглас зізнався, чи було йому страшно їхати до України під час війни

Голлівудський актор Майкл Дуглас, який днями разом із сином Діланом приїхав в Україну, поділився своїми враженнями від поїздки.

Зазначимо, що зірка фільму «Основний інстинкт», який є послом доброї волі ООН, прийняв участь у Саміті перших леді та джентльменів, який організувала перша леді Олена Зеленська. Знаменитість в столиці став почесним гостем ресторану Євгена Клопотенка, де продегустував традиційні страви. Журналіст «Радіо Свобода» у розмові з зіркою  поцікавився, чи не боявся Майкл Дуглас приїздити в Україну під час війни.

«Ми далеко від фронту. Ми у Києві, це далеко. Мені пощастило мати цей неймовірний досвід, я в захваті. Всі українці, яких я зустрів – напрочуд сильні і такі об’єднані. Ви маєте пам’ятати – я американець, молодість якого минула у в’єтнамській війні. І наша країна була роз’єднана. Ви ж навпаки – усі об’єднані. І я гадаю, ця сила буде з вами до кінця. А Київ дуже гарний. Я навіть не здогадувався про це. Дуже вдячний за можливість бути тут», – поділився Майкл Дуглас.

Читайте також: «СКОРО МИ БУДЕМО РАЗОМ!» — КАМАЛІЯ ПОКАЗАЛА, ЯК У СЛЬОЗАХ ПРОВОДЖАЛА ЗА КОРДОН КОЛИШНЬОГО ЧОЛОВІКА ТА ДОЧОК

«Сміливо та зухвало!» — у Мережі обговорюють антирадянський виступ Сумської на «Блакитному вогнику»

Перший в історії людства: Кріштіану Роналду встановив приголомшливий світовий рекорд