in

Тіна Кароль знала, що Klavdia Petrivna не потягне Палац Спорту

30 серпня в київському «Палаці спорту» відбувся довгоочікуваний виступ найтаємнішої співачки українського шоу-бізнесу Klavdia Petrivna.

Артистка, яка тривалий час тримала в секреті свою особистість, нарешті зняла маску. Концерт, тривав понад годину та залишив незабутні враження у всіх присутніх. Загалом на виступ до Klavdia Petrivna прийшло 16 тисяч осіб. За підрахунками дохід від продажу квитків становив близько 10-10,5 млн грн. Втім, команда, яка займалася організацією заходу залишилася в мінусі. Таку інформацію надав Дмитро Феліксов, підопічні якого організували виступи співачки.

«Ми орієнтувалися на попередній досвід і так добряче промахнулися, коли виявили, що значна кількість підрядників, з якими співпрацюємо, вивезли частину обладнання в Європу. Те, що колись коштувало долар, зараз вартувало півтора-два. Це підвищило вартість технічного забезпечення і було досить неочікувано для нас» — пояснив Феліксов.

Клавдія Петрівна

Про такий поворот подій попереджала Klavdia Petrivna українська співачка Тіна Кароль.

«В тебе буде Палац Спорту, наскільки я розумію, не один. Але ти сама розумієш, що цей челендж не кожен може пройти. Тому що це одразу твій перший сольний концерт, і одразу в Палаці Спорту». — висловилася Кароль.

Згодом гості помітили, що виступ артистки не був ідеальним: у неї зривався голос, не могла потрапити в ноти та й інколи забувала слова пісень.

Читайте також: «УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД ЗАВЖДИ ВІЛЬНИМ ЛИШАВСЯ!» — ЧОТИРИРІЧНА НАДІЙКА ДОВЕЛА ДО МУРАШОК ПАТРІОТИЧНИМ ВІРШЕМ

Постарів одразу на десяток років: Сергій Жигунов сильно здав після смерті Анастасії Заворотнюк

Олександра Усика заарештували в аеропорту Кракова (ВІДЕО)