in

46-річна Лілія Подкопаєва показала чоловіка і трьох дорослих дітей та розповіла про рішення усиновити хлопчика

Абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва зараз живе на дві країни — США, де вона колись досягла головного тріумфу у спорті, та рідну Україну.

Власниця 45 золотих медалей різних чемпіонатів здобула сімейне щастя у другому шлюбі — з американським бізнесменом українського походження Ігорем Дубинським. Разом пара виховує трьох дітей. 18 років тому, коли вона була одружена з Тимофієм Нагорним, спортсменка ухвалила відповідальне рішення усиновити хлопчика на ім’я Вадим. Через рік вона народила дівчинку, яку назвали Кароліна. Вже у шлюбі з Дубинським у їх сім’ї з’явилася дочка Евеліна.

«Усиновлення – це вибір серця, яке ніколи не буває випадковим. 18 років тому моя дитина вибрала мене, і цей момент назавжди змінив моє життя. Це не про кровні зв’язки, а про кохання, яке росте в серці, коли ти стаєш батьком чи матір’ю. Батьківство – це про турботу, підтримку та відчуття нерозривного зв’язку. Це кохання, яке перевершує все і назавжди поєднує душі», — поділилася спогадами Лілія Подкопаєва з нагоди Дня усиновлення, який відзначають в Україні 17 вересня.

Лілія Подкопаєва з чоловіком і дітьми

Шанувальники гімнастки адресували їй безліч захоплених коментарів:

  • Неймовірна Лілія ❤️Ви сповнені любові, доброти, милосердя і це чудово !!! Щастя вашій чудовій родині 🙏🏻❤️
  • Я пам’ятаю сюжет по телевізору, коли Лілія всиновлювала маленького хлопчика. Як він став дорослим, гарним. Чудовий син. Наскільки потрібно мати «велике серце» волю та любов, щоб усиновити дитину. Хочеться подякувати таким людям❤️
  • Ви наша гордість! Пишаюся 💛💙
  • Ліля, чудове рішення. Приклад для багатьох сімей! Пам’ятаємо Вадима першокласника! Такі чудові та теплі спогади! Удачі та радості Вашій прекрасній родині!❤️❤️🙌
  • Я завжди захоплююся і радію вашому рішенню з усиновлення. Ви є прикладом і натхненням для українців. Удачі Видиму та всій родині. 

Читайте також: Галкін показав 11-річних близнюків, які помітно підросли, від Пугачової і привітав їх з особливим святом

«Завдання з зірочкою»: Джамала показала молодшого сина та назвала труднощі, з якими зіткнулася з його появою

Довів до сліз: Катерина Тишкевич показала, який сюрприз влаштував їй чоловік на ювілей