in

«Завдання з зірочкою»: Джамала показала молодшого сина та назвала труднощі, з якими зіткнулася з його появою

Популярна українська співачка Джамала показала помітно підрослого 3-місячного сина Аліма та розповіла про труднощі, які виникли з появою третьої дитини.

У травні артистка стала багатодітною мамою. На своїй сторінці в Інстаграм зіркова матуся поділилася новим фото з малюком. Джамала позувала на терасі багатоповерхівки в стильному смугастому костюмі тримаючи на руках крихітного Аліма. Син зірки в білому комбінезоні солодко спав в цей час.

У дописі виконавиця зізналася, що раніше вважала, що готова до появи ще однієї дитини в сім’ї, адже виховує двох синів: 6-річного Еміра та 4-річного Селіма. Втім, повномасштабна війна внесла свої корективи у материнство Джамали. Під час постійних тривог та обстрілів, а також відключень світла виховувати дітей стало досить важко.

«Мій третій синочок. Здавалося б, досвіду вже мало б бути більше і легше з третьою дитиною, але ні. У наших реаліях з’явилися нові завдання з зірочкою: війна, постійні тривоги, вимкнення світла тощо. Зі старшими малими я їздила, літала на гастролі: доїхав до Борисполя, Жуляни і вжух — на місці. А зараз? Самі знаєте, до концертного майданчика за кордоном 2-3 дні тільки дороги» — поділилася знаменитість.

Джамала з 3-місячним сином

Читайте також: «Чарівна крихітка»: Євген Кот показав 2-місячну донечку та як вона змінилася від народження.

«Знімала йому квартиру і зробила корекцію зубів» — відоме ім’я коханця Ольги Полякової

46-річна Лілія Подкопаєва показала чоловіка і трьох дорослих дітей та розповіла про рішення усиновити хлопчика