in

І Ротару виступить: у Києві пройде грандіозний концерт

19 жовтня 2024 року в Палаці «Україна» відбудеться концерт, присвячений пам’яті народного артиста України Віталія Білоножка.

Зазначимо, що виконавець пішов із життя 26 червня 2023 року. Звістка про його смерть стала важким ударом не тільки рідним, а й колегам та прихильникам. Віталій Білоножко був не лише видатним артистом, а й людиною з великим серцем, яка завжди приходила на допомогу.

Як повідомляють ЗМІ, під час концерту в супроводі заслуженого академічного оркестру ансамблю пісні і танцю Збройних сил України в залі прозвучать пісня Білоножка, які виконають його колеги — Тарас Петриненко, Оксана Білозір, Олександр Пономарьов, Павло Зібров, Ауріка Ротару та інші.

«Віталій Білоножко залишив глибокий слід у серцях багатьох людей своєю музикою. Його творчість стала натхненням для багатьох сучасних артистів, а пісні, сповнені емоцій і почуттів, завжди знаходили відгук у душах слухачів. Його голос і мелодії володіють неймовірною силою, яка здатна зачепити найглибшу людської душі», — йдеться в пресрелізі.

Віталій та Світлана Білоножко

Читайте також: Софія Ротару вперше за довгий час вийшла на зв’язок — що вона зробила

Тане на очах: Валерій Залужний дуже схуд і показав, який вигляд має зараз

«Неймовірне місце»: Майкл Дуглас поділився враженнями від України після приїзду в Київ