in

Оксана Білозір неочікувано засвітилася на Курщині в РФ

Народна артистка України та політичний діяч Оксана Білозір показалася на Курщині.

Днями українська виконавиця разом із волонтерами вирушила до українських захисників, які наразі перебувають у місті Суджа Курської області. На своїй сторінці в Інстаграм співачка оприлюднила ролик в якому стояла посеред зруйнованої церкви в російському містечку. Білозір у бронежилеті виконала пісню «Ісусе мій милий».

«Суджа. Курська область. Зруйнована церква», — написала Білозір.

Також виконавиця показала кадри, як разом із військовими прогулялася місцевими територіями. Зокрема артистка зробила фото на тлі російського магазину, який зазнав українізації завдяки ЗСУ та з українським прапором біля дорожнього вказівника, де написані російські міста.

Аби підтримати військових та підняти їхній бойовий дух Білозір просто неба дала свій імпровізований концерт. Під час виступу зірка в руках тримала український прапор з написом «Молюся за Україну».

Оксана Білозір в Курській області

«Повернулася з поїздки в Курську область! Поспілкувалася із місцевими мешканцями! До речі, вони розуміють українську і навіть пробують відповідати українською! Відвідала кілька місцевих храмів! Возила нашим Воїнам добре слово і українську пісню, яка надихає, об’єднує і дає силу», — розповіла про свої враження артистка.

Читайте також: «Виразна та пристрасна»: Тіна Кароль у плетеному міні презентувала новий україномовний альбом

«Виразна та пристрасна»: Тіна Кароль у плетеному міні презентувала новий україномовний альбом

Як ви там, українці? Скандальний репер Потап похвалився новим офісом у Дубаї