in

Випадково «спалився»: у Мережі показали фотографії квартири Олега Винника у Німеччині

Вже понад два роки популярний український співак Олег Винник постійно мешкає в Німеччині під приводом лікування від загадкової хвороби.

Тривалий час від артиста не було ніяких звісток, що змусило неабияк похвилюватися численних фанатів виконавця хіта «Молода вовчиця». На радість шанувальників, нещодавно 51-річний Винник знову нагадав про себе , причому зробив це голосно — випустив нову пісню, яку анонсував як майбутній хіт. Крім того, артист оголосив про своє повернення до соціальних мереж, доступ до яких йому заблокував колишній менеджер Олег Горбенко.

Нещодавно у своєму TikTok Олег Винник опублікував гучне відео про «передачу українським військовим ковтка свіжого повітря з Берліна». Окрім обурливого висловлювання, уваги користувачів привернуло тло, яке потрапило до кадру, коли Олег Анатолійович демонстрував урожай на балконі своєї квартири.

Виявилося, що квартира Олега Винника розташована на околиці Берліна, в районі Шарлоттенбург. Співак мешкає у новому житловому комплексі, і його квартира розташована на верхньому поверсі будівлі. На вході до приміщення, біля дзвінка, є табличка з прізвищем артиста та назвою його компанії RockSoulana Music.

Вам також може бути цікаво:

Потап з-за кордону спародував Олега Винника, який передав ЗСУ «ковток свіжого повітря»

Аліна Гросу неочікувано отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку — реакція МЗС

«Соромно, що пішов до нього в команду!» — відомий співак із зневагою згадав про співпрацю з Потапом на «Голосі країни»