in

«Соня зателефонувала мені з проханням» — Бабкіна, яка підтримує політику Кремля, розповіла про розмову з Ротару після 24 лютого

Співачка надія Бабкіна — одна з тих російських культурних діячів, які публічно підтримали вторгнення в Україну.

Днями 74-річна артистка дала широке інтерв’ю, в якому, крім іншого, розповіла про дружбу з Софією Ротару та Алле Пугачовою, яка перервалася після початку великої війни. За словами прихильниці політики Кремля, раніше вони підтримували теплі стосунки: «збиралися в одній компанії, сміялися, пили вино…». 

Однак, після початку повномасштабного вторгнення зв’язок Бабкіної та Ротару перервався. За словами російської співачки, це сталося з ініціативи Софії Михайлівни. «Щойно почалася ця «спеціальна військова операція» Соня просто чітко мені сказала: «Благаю, не пиши мені поки що нічого, я тебе прошу». Хоча до цього ми завжди вітали один одного з днем ​​народження. Я думаю, що її можна зрозуміти. Вона там мешкає, у неї там сім’я. Вона сидить там і не в’якає», — сказала Бабкіна.

Надія Бабкіна

Примітно, що колишня подруга схвалила конфіскацію нерухомості Софії Ротару в окупованій Ялті. На думку Бабкіної, Софія Михайлівна винна у тому, що не захотіла піти на домовленості з місцевою «владою». «Тут, розумієш у чому річ, напевно радників дуже багато. Можна було домовитись і піти на якісь спільні рішення. А от коли людину лякають… Я думаю, її зрозуміти можна», – видала Надія Бабкіна.

Вам також буде цікаво:

І Ротару виступить: у Києві пройде грандіозний концерт

Татова копія: воїн Віталій Козловський уперше показав обличчя сина

Настя Каменських показала своє чесне фото без макіяжу і звернулася до шанувальників