in

«Довелося починати з нуля» — Орбакайте поскаржилася на долю дітей після переїзду з Росії

Російська співачка Крістіна Орбакайте, хоч і не наважилася відкрито назвати «сво» війною і не засудила дії кремлівської влади, все ж таки не змогла далі перебувати в РФ і переїхала жити в США.

Декілька днів тому артистка дала велике інтерв’ю, в якому, серед іншого, розповіла про особливості життя за кордоном. Варто зазначити, що для самої Орбакайте Америка зовсім не чужа країна — її чоловік Михайло Земцов давно живе в США і має там успішний бізнес, керує приватною стоматологічною клінікою.

Розмірковуючи про тих, хто змушений був після переїзду з країни-агресорки шукати себе за кордоном, дочка Алли Пугачової зазначила, що ставиться до таких людей із співчуттям. «Молодь наша опинилася в такій складній ситуації, їм довелося багатьом пожертвувати, дуже багато кинути — особливо те, чого вони вимагали останні роки. Їм довелося йти та шукати себе, починати з нуля. Наша молодь, яка переїхала до інших країн, відчула все на собі, їм дісталося. Я дуже сподіваюся, що вони переживуть цей рубіж та період, знайдуть себе та своє щастя», — висловилася Крістіна Орбакайте.

Раніше Крістіна Орбакайте відмовилася виступати з російським співаком

«Повернулася з Лондонщини» — Лілія Ребрик показала зворушливі кадри зустрічі старшої доньки з Англії

Олена Кравець замилувала фото з молодшими 8-річними дітьми вдома