in

8-річна онучка Ніни Матвієнко повторила долю своєї мами: щемлива історія від Тоні Матвієнко

8 жовтня минув рік від дня смерті легендарної української артистки Ніни Матвієнко.

Пригадуючи рідну людину, онука покійної, 8-річна Ніна Матвієнко-молодша вперше вийшла на сцену зі своєю мамою, Тонею. Про цю зворушливу подію Антоніна Матвієнко розповіла у гостях у журналістів програми «Сніданок з 1+1».

Співачка ледь стримувала сльози, коли згадала, як колись і вона сама вперше заспівала разом зі своєю мамою перед публікою. «У мене це так само було з мамою. Один на один. Тільки я почала виходити з мамою співати у 10 років, а тут 8. Це ж треба, щоб так повторювалося», – поділилася Антоніна.

Антоніна зізналася, що її молодша дочка проводила багато часу з бабусею, а коли Ніни Митрофанівни не стало, 7-річна Ніночка попрощалася з нею, як усі дорослі: «Їй тоді було сім, коли мама пішла. Я просто сказала, що бабуся померла, і з нею треба піти попрощатися. Їй це було дуже важко. Я знаю, що для моєї мами це було важливо». Зараз онука часто переглядає фотографії з рідною людиною, з ніжністю згадуючи їхні зустрічі.

Читайте також: Вагітна Анна Кошмал здалася з мамою та свекрухою та розсекретила, як з ними проводить час у Києві

Елітний «Мерседес» збив чотирьох людей: учасники гурту «Океан Ельзи» потрапили в епіцентр скандалу напередодні концерту у Києві

Розвернули в аеропорту: Алла Пугачова намагалася вивезти з РФ речі вартістю $20 млн