in

Ірина Федишин зустрілася з донькою Ірини Фаріон і вшанувала пам’ять її полеглого в бою чоловіка

Українська співачка Ірина Федишин зустрілася з донькою філологині Ірини Фаріон — Софією Семчишин.

Нагадаємо, що днями Софія повідомила, що її чоловік Василь Особа загинув на фронті. Федишин вирішила вшанувати пам’ять полеглого Героя та підтримати його дружину з двома дітьми. Зустріч співачки з вдовою відбулася в Львові.

«Сьогодні я хочу висловити щирі співчуття Софії, дочці Ірини Фаріон, яка втратила свого чоловіка, Василя Особу, героя України, який віддав своє життя за кожного з нас, за наше майбутнє, за нашу землю. Вічна памʼять і шана Герою», — написала артистка на своїй сторінці в соціальних мережах.

Ірина Федишин з донькою Ірини Фаріон

Також Федишин допомогла батальйону в якому служив Василь Особа з придбанням машини. На номерних знаках автівки викарбуване ім’я зятя Ірини Фаріон.

«Знаю, що Василь Особа хотів відкривати збір на авто, яке зараз дуже потребує його батальйон. Тому сьогодні передала автівку для його побратимів, батальйону «Сила свободи». І цим долучилася до збору помсти на мільйон, який оголосила Софія. За Ірину Фаріон. За Василя Особу. За Героїв. На номерах авто викарбуване ім’я героя, який віддав своє життя за наше майбутнє. Ця автівка буде нагадувати, що наші побратими, навіть з небес, підтримують кожен наш крок. Вони разом з нами, дивляться зверху, моляться і ведуть нас до перемоги«, — додала виконавиця.

Читайте також: «Є ЩО РОЗПОВІСТИ…» — ЯК ВИГЛЯДАЄ ЗАРАЗ ДРУЖИНА НАЗАРІЯ ЯРЕМЧУКА, З ЯКОЮ ВОНИ ПРОЖИЛИ 15 РОКІВ

«Є що розповісти…» — як виглядає зараз дружина Назарія Яремчука, з якою вони прожили 15 років

Обранець Лесі Нікітюк вперше поділився фото з ведучою та підтвердив їхній роман