in

Заміжня Тоня Матвієнко вперше відреагувала на чутки про роман на стороні з відомим співаком

Українська співачка Тоня Матвієнко вперше прокоментувала чутки про роман з артистом Романом Скорпіоном.

Такі плітки з’явилися на просторах інтернету після виходу їхньої спільної пісні «Я тебе нікому не віддам» у 2021 році. Знаменитості ніяк не коментували домисли прихильників. Нещодавно Роман та Тоня засвітилися разом на концерті. Мало того, їх підловили за лаштунками в обіймах одне одного. Варто зауважити, що артистка була разом зі своєю донькою Ніною.

Тоня Матвієнко та Роман Скорпіон

Днями Тоня стала гостею ефіру «Сніданку на 1+1» та запевнила, що все це пусті розмови. Це був просто виступ, на якому вони з Скорпіоном заспівали дуетом, і не більше, а на рахунок обіймів, то співачка зізнається, що завжди робить це при зустрічі.

«Це був концерт, де ми разом співали. Я просто була з Ніною, і ми приїхали на концерт в одній машині. І все. Мені здається, я всіх обіймаю, коли зустрічаю», — розповіла Матвієнко.

Тоня Матвієнко та Роман Скорпіон

Також виконавиця додала, що за всю свою співочу кар’єру вже звикла до пліток. Як зізналася знаменитість, вони її не ображають, а навіть навпаки, якщо про неї говорять, то значить вона чогось варта.

«Тринадцять років – нічого нового. Була худіша, повніша, можуть звернути увагу на волосся, одяг, ще щось. Воно дуже передбачувано, я вже їх вивчила. Добре, що пишуть, значить ще чогось варта, і ви знаєте про мене – Тоню Матвієнко» — додала Тоня.

Читайте також: 8-річна онучка Ніни Матвієнко повторила долю своєї мами: щемлива історія від Тоні Матвієнко

«Мамо, я відпускаю … помирайте!» — син-ченець Ніни Матвієнко розповів про останню зустріч із мамою у лікарні

«Ми приємно шоковані»: Євген Кот замилував фото з крихітною донечкою та розповів про її характер