in

Настя Каменських показалася з Потапом і висловилася про їхній шлюб

Українська співачка Настя Каменських, яка днями в ультракороткому міні виступила в Одесі на другий день після Дня жалоби, вперше за тривалий час показалася зі своїм чоловіком Потапом.

Виконавиця під час повномасштабного вторгнення активно зайнялася просуванням своєї кар’єри за кордоном. Вона навіть створила ще одну сторінку в Інстаграм, але вже іспаномовну на якій ділиться з підписниками-іноземцями деталями свого особистого життя. Нещодавно вона оприлюднила архівне сімейне фото та висловилася про своїх батьків. Каменських зазначила, що її мама Лідія завжди підтримувала та змушувала не опускати руки. Батько, який пішов з життя декілька років тому, назавжди залишиться в її серці та думках.

«Сім’я — це серце всього, що я є. Моя мама Ліда, зі своєю безумовною любов’ю, завжди була моєю найбільшою силою. Мій тато Олексій, хоч його вже немає з нами, але він завжди в моїх думках і моєму серці«, — поділилася Настя.

Настя Каменських з батьками в дитинстві

Також артистка заговорила про свого чоловіка Потапа. Виконавиця зазначила, що коханий завжди підтримує її та є надійною опорою.

«Мій коханий чоловік Льоша, мій супутник життя, підтримує мене у кожному моєму кроці. Кожен з них нагадує мені про те, як мені пощастило, що навколо мене така сильна мережа любові. Сім’я — це все«, — додала співачка.

Каменських з Потапом

Днями Каменських опублікувала відверті фото та нарвалася на хейт: засвітила зону бікіні.

Читайте також: Дзідзьо вперше за тривалий час показав маму, яка приїхала до Києва погостювати

Крістіна Орбакайте заспівала разом із Філіппом Кіркоровим на корпоративі в Дубаї

«Футбольна команда»: Джамала захопила рідкісним фото з чоловіком і одразу трьома синами-красенями в оригінальних образах