in

Вже наздогнав маму за зростом: Алла Пугачова засвітилася на прогулянці із сином на Кіпрі

Російська співачка Алла Пугачова, яка з перших днів повномасштабного вторгнення виїхала з сім’єю з РФ, повернулася на Кіпр.

Варто зазначити, що Примадонна володіє трьохповерховим пентхаусом з особистим басейном і оглядом у 360 градусів. Вартість нерухомості складає 1 млрд рублів. Апартаменти розташовані в найдорожчому житловому комплексі Лімассола — вежі One. Ціле літо Примадонна провела в Юрмалі, оскільки спекотний клімат Кіпру відображається на її здоров’ї.

Днями російські журналісти на своєму телеграм-каналі оприлюднили нове фото артистки. Папараці зняли її в той момент, коли вона прогулювалася разом зі своїм 11-річним сином. Пугачова постала у кадрі в коротких джинсових шортах, білій сорочці та кросівках. На голові у неї виднілася чорна кепка. Гаррі їхав поряд із зірковою мамою на скейтборді в шоломі і здається, що хлопець вже наздогнав співачку зростом.

Пугачова з Гаррі

Нагадаємо, що нещодавно Алла Пугачова намагалася вивезти з РФ речі вартістю 20 млн доларів, але в аеропорту виникли проблеми.

Читайте також: «Я ЗВИК ЧЕРЕЗ РОТ, А НЕ ЧЕРЕЗ ІНШЕ МІСЦЕ» — КІРКОРОВ ПОВІВСЯ НА ЖАРТ ГАЛКІНА І «СПАЛИВСЯ» У ПРЯМОМУ ЕФІРІ

«Я звик через рот, а не через інше місце» — Кіркоров повівся на жарт Галкіна і «спалився» у прямому ефірі

«Море вражень»: Ірина Федишин показалася з батьками та синами і розсекретила, як із ними розважалася у Львові