in

«Бородата» донька Кіркорова публічно висміяла батька через історію з «рожевою кофтинкою»

12-річна донька російського співака Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія публічно висміяла свого батька.

Дівчинка зробила пародію на Кіркорова, пригадавши його давній скандал з «рожевою кофтинкою». Алла-Вікторія постала у кадрі з намальованою чорним маркером бородою і вусами, підкреслила очі темним олівцем та одягла рожеве вбрання. Школярка використала реальний запис діалогу зіркового батька з журналісткою. Зокрема на цьому записі збереглися всі слова, які тоді промовив Філіп і це дещо шокувало її підписників.

«Мене дратує ваша рожева кофтинка, ваші груди, ваш мікрофон. Все до побачення! До побачення. Говоріть… навчитеся говорити спочатку російською! Так, до побачення!» — повторила дівчинка за батьком, використавши в кінці нецензурне слово.

Сам співак, який підтримав повномасштабне вторгнення, поки що ніяк не відреагував на витівки доньки.

«Донька Кіркорова тролить батю за історію з «рожевою кофтиною». Ми не сноби, але щодо контенту від 12-річної дитини є питання«, — написали російські журналісти.

Кіркоров з дітьми

Нагадаємо, що скандал за участю Філіпа Кіркорова розгорівся під час його конференції в Ростов-на-Дону 20 травня 2004 року. Тоді журналістка Ірина Ароян поцікавилася в співака, чому в його репертуарі так багато римейків. Це питання неабияк розізлило виконавця і він промовив фразу, яка стала вірусною: «Мене дратує ваша рожева кофтинка, ваші груди та ваш мікрофон». Ірина відразу подала позов до суду і того ж самого року Кіркорова визнали винним та зобов’язали виплатити штраф.

Читайте також: Перша любов Максима Галкіна: «Я чула про те, як Πримадонна розправлялася з конкурентами»

60-річна Лоліта зганьбилася безглуздими рухами тіла в подертих джинсах

Через 32 роки: Шерон Стоун у мереживній білизні повторила культову сцену з «Основного інстинкту»