in

Росіяни божеволіють: Крістіна Орбакайте вийшла на зв’язок і розлютила пропагандистів

Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка з початком повномасштабного вторгнення виїхала в США, потішила шанувальників рідкісним сімейним контентом.

Артистка наразі основну частину свого життя проводить з чоловіком Михайлом Земцовим та їхньою спільною донькою Клавдією. Донька Алли Пугачової вкрай рідко навідується в Росію, лише виключно по роботі. На своїй сторінці в Інстаграм Крістіна оприлюднила відео, на якому вона разом із сім’єю прогулюється та насолоджується відпочинком в Італії. У кадрі сім’я знаменитості постала в спортивному вбранні та мала щасливий вигляд.

«Між Австрією та Італією» — промовила Орбакайте.

Крістіна Орбакайте з сім’єю

Втім, російські журналісти не розділили радість співачки і відразу ж написали, що Орбакайте «не потрібна ні Росії, ні США. Після всіх невдач співачка вирішила зосередитися на сім’ї?» .

Варто зауважити, що донька Примадонни не реагує на критику з боку російських пропагандистів. Лише одного разу вона все ж поставила їх на своє місце, записавши відповідний ролик.

«Тим, хто мене не любить, не любив, розлюбив – хочу сказати, що в мене все зашибісь. У мене купа творчих планів, ніде я ніколи не провалююся. У мене вже такий імунітет за ці роки нічого до мене не прилипає. Мені завжди було, є і буде що заспівати і сказати моїй вдячній публіці. Обіймаю, всім миру та добра«, — заявила артистка.

Читайте також: ФІЛІП КІРКОРОВ ОПИНИВСЯ НА МЕЖІ ЖИТТЯ І СМЕРТІ: ЩО З НИМ СТАЛОСЯ

Філіп Кіркоров опинився на межі життя і смерті: що з ним сталося

Потужне фото сильних хлопців: Олександр Усик та Валерій Залужний зустрілися у Лондоні