in

«А кажуть, що росіяни з латишами не можуть дружити!» — Галкін шокував заявою зі сцени у Юрмалі

Одними з найпочесніших гостей фестивалю Лайми Вайкуле, який пройшов минулими вихідними в Юрмалі, стало подружжя Максима Галкіна та Алли Пугачової.

І якщо Примадонна прибула в концертний зал «Дзінтарі» лише як глядачка, то її чоловік не відмовив собі у можливості виступити перед улюбленою публікою. Зокрема, Галкін продемонстрував те, що в нього найкраще виходить і довів зал до кольок у животі своїм умілим пародіюванням. На цей раз героєм замальовки гумориста став знаменитий латвійський композитор Раймонд Паулс.

Максим Галкін із феноменальною точністю відтворив манеру говорити флегматичного 88-річного міністра культури Латвії фантазуючи про те, як той міг би зробити рекламу курорту в Юрмалі зокрема та своєї країни загалом.

Раймонд Паулс та Алла Пугачова

Серед іншого, Раймонд Паулс вустами Максима Галкіна зазначив, що останнім часом у Латвії активно впроваджуються реформи. При цьому 48-річний Галкін зумів влучно висміяти росіян. «У нас закон ухвалили, що чоловіки можуть вступати до громадянського союзу. І першу пару зареєстрували — Яніс та Сергій. А ще кажуть, що росіяни з латишами не можуть дружити! Але не занурюватимемося в цю тему і з’ясовуватимемо хто з них головний…», — останні слова Галкіна зал зустрів сміхом та оплесками.

Читайте також. «Від попереднього чоловіка у Алли лише пір’я залишилося», — Галкін гостро висміяв Кіркорова на фестивалі в Юрмалі

«Я закохана»: Камалія неочікувано показалася у весільній сукні

70-річна Лайма Вайкуле вперше заспівала українською!