in

«Я до вас із новою казкою!», — Галкін висміяв інформацію про повернення Пугачової в РФ

Заява Алли Пугачової про можливе повернення на сцену, яку вона зробила під час фестивалю Лайми Вайкуле в Юрмалі, спричинила масу фейкових «новин» про плани Примадонни.

Так, російські пропагандисти почали розповсюджувати інформацію про те, що нібито 75-річна співачка хоче виступити з великим концертом у Росії і її команда вже підшукує придатний для цього зал у Москві. На цю звістку повелися не тільки рядові обивателі, а й багато російських зірок шоу-бізнесу, які поспішили виявити свою відданість Примадонні і стали освідчуватися їй у коханні.

Новина про можливу появу Алли Борисівни в РФ не на жарт розворушила осине гніздо кремлівських хліборобів, які пов’язали її зі скаргою, в якій Максим Галкін зажадав зняти з нього статус «іноагента». Водночас сам гуморист раніше пояснював, що хоче позбутися ганебного тавра виняткова заради торжества справедливості, оскільки жодних доказів його роботи на іноземні спецслужби російські судді не мають.

Підписники підтримали тон Галкіна у коментарях:

  • Чому казкар без кокошника?
  • «Ляльку смикають за нитки, На обличчі у них посмішки» 😁
  • Максиме, вас хоч попередили, що ви за збиралися в Росію???
  • Максиме, ви били і залишаєтеся центром їхньої уваги 🤣 Скільки сил та фантазії вони вкладають, тільки щоб було що про Вас розповісти.
  • У нього не розділене кохання? 🤭
  • Хрін*вий якийсь казкар …

Читайте також: Максим Галкін прокоментував події у Курській області та згадав Shamanа

«Все провалилося»: Наталія Могилевська зіткнулася з труднощами

«Тебе запитати забула!», — Брежнєва публічно заявила, що не збирається відмовлятися від російської мови