in

“Ніколи не забудемо”: українські зірки вшанували пам’ять українських захисників

В Україні 29 серпня відзначають День пам’яті захисників, які загинули в бою з ворогом за незалежність держави, її свободу та територіальну цілісність. Цей день присвячений усім українським героям, які віддали життя заради майбутнього своєї батьківщини.

Щороку ця дати є нагадуванням про те, який подвиг роблять українські воїни на фронті та якою ціною виборюється суверенітет України. Знаменитості вшанували пам’ять українців бійців та закликали не забувати про подвиг полеглих військових.

Святослав Вакарчук

“Тисячі наших братів і сестер, наших синів і дочок віддали свої життя, захищаючи майбутнє України, і наближаючи Той День. Вічна пам’ять і вічна слава Героям!” – написав лідер гурту “Океан Ельзи” та заспівав свою пісню “Той день”.

Світлана Тарабарова

“29 серпня для мене довгий час було пов’язане із тим страшним 2014-м, соняшниками в диму та невимовним болем, коли просто хочеться вити, але ти безсила щось виправити. На жаль, то був тільки початок і зараз вже майже кожної родини торкнулося горе. День пам’яті зараз – кожного дня. Щодня мрію зупинити цей страшний лічильник. І щоб більше ніколи моя країна не втрачала найкращих”, – поділилася артистка.

Джамала

“День пам’яті захисників, які загинули за свободу і незалежність України. Пам’ятаємо кожного та кожну, шануємо пам’ять наших героїв. Ніколи не забудемо”, – наголосила виконавиця.

Маша Єфросиніна

Ведуча зробила репост публікації, в якій розповідається про загиблих захисників і захисниць України.

“Пам’ятаймо, якою ціною нам дається свобода. Будьмо гідними їхнього подвигу!” – закликала Марія.

Надя Дорофєєва

“Вшануймо кожного та кожну, хто віддав життя за нашу країну”, – зазначила співачка.

Наталія Могилевська

“День пам’яті загиблих захисників та захисниць України. Вічна пам’ять”, – написала артистка.

Христина Соловій

“Вшановуємо кожного та кожну, хто віддав життя за Україну”, – вказала виконавиця.

Вийшла на сцену без спіднього: Лорак засвітила зайве у високому розрізі сукні (відео)

Дмитро Нагієв видав свою справжню позицію щодо війни в Україні