in

«Не можна терпіти, якщо любов померла!» — Сумська розповіла про рішення розлучитися із чоловіком

Народна артистка України Ольга Сумська ось уже 28 років одружена зі своїм колегою Віталієм Борисюком і ця пара заслужено вважається однією з найкрасивіших у вітчизняному шоу-бізнесі.

Проте, своє справжнє кохання актриса знайшла не відразу. До заміжжя з Віталієм Ольга 4 роки прожила у шлюбі з Євгеном Паперним. Незважаючи на народження доньки Антоніни (яка нині проживає в Москві), відносини Сумської та Паперного не склалися, і пара незабаром розлучилася. Згодом Ольга В’ячеславівна неодноразово розповідала про скандали в її сім’ї, які іноді переходили в побої — Євген сильно ревнував дружину і навіть найменший привід виводив його з рівноваги.

Ольга Сумська з першим чоловіком

Декілька днів тому актриса прокоментувала рішення розірвати стосунки з чоловіком і навіть дала глядачам життєву пораду, засновану на особистому досвіді. Якщо ви відчуваєте, що хімії вже немає між вами, треба рішуче діяти. Не можна терпіти, якщо кохання померло. І якщо народилося нове почуття, і ви відчуваєте, що це ваша людина, тут потрібно завойовувати та вирішити ці питання. Вони дуже важкі в житті жінки Вона іноді вагається між почуттям обов’язку та справжнім коханням», — зазначила Ольга Сумська.

Вам також буде цікаво:

«Сміливо та зухвало!» — у Мережі обговорюють антирадянський виступ Сумської на «Блакитному вогнику»

«Я стану міністром спорту»: Усик несподівано завив про політичні амбіції

Спідниця за 30, топ — за 10 гривень: стильна львів’янка підкорила Мережу своїм луком