in

Співачка-зрадниця Любов Успенська заявила, що її дорослу доньку «завербували» українці

Російська співачка українського походження Любов Успенська, яка похизувалася російським паспортом, заявила про викрадення доньки.

Артистка впевнена, що до її зникнення причетні українці. Втім, головною ціллю злочинців є саме вона. Про свої міркування зрадниця написала у соціальних мережах. Адвокат Успенської заявила, що викрадачі вивезли дівчину закордон. Вони також скористалися наркотичною залежністю Тетяни Плаксіної і примусили її записати відео, в якому вона дискредитує свою матір.

«Поки Любов Успенська була на гастролях, провокатори з України вийшли на Тетяну, підсадили на наркотики, купили квиток до іншої країни та вивезли її. Вони, використовуючи наркотики, змусили доньку співачки дати інтерв’ю піддиктовку та дискредитувати матір та проросійську позицію співачки. Зараз ці інтерв’ю не вийшли, але сторона Успенської чекає на них дуже скоро» — видала адвокатка.

донька Успенської

Сама ж Успенська переконана, що таким чином українці вирішили помститися їй за підтримку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Втім, навіть росіяни висміяли гучну заяву 70-річної виконавиці, назвавши це «дешевою виставою»:

  • «А скільки років Тетяні Плаксіній, що її підсадили та вивезли…»
  • «Яку маячню вона верзе!»
  • «Теж мені цінна людина для вербування –Таня Плаксіна. У наркопритонах з поліцією шукати не пробували?»
  • «Чергова дешева вистава у шоу-бізнесі. Методичка та виконавці, мабуть, одні й ті самі. Ну і «український слід», звичайно. Мільйони як викуп Успенська ще в сумках на колесах нікому не відносила?»

Читайте також:ПІШЛА СТОПАМИ ГАЛКІНА: КРІСТІНА ОРБАКАЙТЕ РОЗЛЮТИЛА РОСІЯН НЕСПОДІВАНОЮ ЗАЯВОЮ

Пішла стопами Галкіна: Крістіна Орбакайте розлютила росіян несподіваною заявою

«Вдячна собі, що я стала такою!» — Саліванчук у тісному бікіні похвалилася формами на фоні моря