in

«Зібрали новий батальйон добровольців»: ТЦК у Києві влаштувало облаву на відвідувачів концерту “Океану Ельзи”

Цьогоріч 12 жовтня легендарному українському гурту «Океан Ельзи» виповнилося 30 років.

Напередодні в Києві в Палаці спорту відбувся перший концерт з п’яти. Втім, після заходу на гостей очікував несподіваний сюрприз. Близько пів сотні співробітників ТЦК провели рейд біля Палацу спорту та масово перевіряли документи в чоловіків, які виходили із зали.

Під час розмови з поліцейськими не обійшлося без інцидентів. Декількох чоловіків, у яких були проблеми з документами або які відмовилися їх пред’явити, правоохоронці затримали і відвезли до територіального центру комплектування. Іншим виписали повістки й відпустили.

ТЦК та поліція біля Палацу спорту

Одна жінка спробувала сісти в поліцейське авто, де знаходився її чоловік, вигукуючи, що «поїде разом із ним», проте поліцейські не дозволили їй це зробити. Один із відвідувачів не міг збагнути причину свого затримання.

«Я просто вийшов із концерту, за що ти мене тягнеш?» – обурювався молодий чоловік.

Очевидці події почали скандувати «Ганьба» у бік правоохоронців.

Читайте також: Елітний «Мерседес» збив чотирьох людей: учасники гурту «Океан Ельзи» потрапили в епіцентр скандалу напередодні концерту у Києві

Розвернули в аеропорту: Алла Пугачова намагалася вивезти з РФ речі вартістю $20 млн

«Одружилися за розрахунком…а потім була зрада», — вдівець Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розлучення після 50 років шлюбу