in

Анна Кошмал приголомшила стійкою на голові під час вагітності та показала складні асани з йоги

Українська акторка Анна Кошмал здивувала своїх шанувальників незвичним підходом до фізичних вправ під час другої вагітності.

У своєму блозі Анна поділилася, що навіть у період очікування дитини вона продовжує активно займатися йогою вдома, виконуючи різноманітні асани та розтяжки. Зокрема, за погодженням з лікарями, акторка показала й складні вправи, включаючи стійку на голові.

Як зізнається сама Кошмал, подібні практики не лише не шкодять її здоров’ю та малюкові, а й покращують їх загальний стан. Водночас вона закликала своїх підписниць обов’язково консультуватися з лікарем перед початком таких занять.

Кошмал займається йогою під час вагітності

«Дитині практика не шкодить, навпаки. Чим здоровіші ви, тим легше їй. Якщо ви маєте тривалий досвід, то можна робити і перевернуті асани, і обережно повертатись до звичної практики, але після консультації з майстром, щоб зрозуміти, що можна робити, а що ні, і як по-новому пристосуватись до звичних асан. Так як центр ваги зміщується, страждають спина та поперек. Навіть лайтові вправи з йоги їх значно розвантажують. Тільки тепер варто постійно тримати ноги на ширині плечей. Одним словом, дихайте, прислухайтесь до тіла, практикуйте, в будь-яких обставинах, але відповідально«, — розповіла зірка серіалу «Свати».

Днями актриса показалася з мамою та свекрухою і розсекретила, як і з ними проводить час у Києві.

Читайте також: «Футбольна команда»: Джамала захопила рідкісним фото з чоловіком і одразу трьома синами-красенями в оригінальних образах

«Футбольна команда»: Джамала захопила рідкісним фото з чоловіком і одразу трьома синами-красенями в оригінальних образах

Дивовижно смачна рулька: м’ясо тане в роті, а вся справа в маринаді. Ділюсь рецептом