in

І Тоня в Києві: Ольга Сумська здивувала фотографією зі своїми доньками

Популярна українська акторка Ольга Сумська зворушливо звернулася до рідної людини та повідомила про пам’ятний день в її родині.

14 жовтня мама актриси Ганна Іванівна могла б зустріти 91-й рік народження. Втім, її серце перестало битися на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну — 27 лютого 2022 року. На своїй сторінці в Інстаграм донька розчулила зверненням до матері та поділилася рідкісними архівними кадрами.

мама Ольги Сумської

«14 жовтня. День народження найпрекраснішої мамочки у світі — Ганни Іванівни. Хіба можна описати словами тугу без тебе? В серці тільки море вдячності Богу за тебе! Дякую за життя, рідненька. Немає хвилини, аби я не думала про тебе. Господь подарував мені щастя бути твоєю доцею. Обійняти, поцілувати, притиснути до серця, поговорити про все на світі… Тепер хіба що тільки уві сні», — адресувала Сумська матері.

Мама Ольги Сумської
Мама Ольги Сумської

Варто зазначити, що Сумська також показала фото зі своєю старшою донькою від першого шлюбу Антоніною Паперною, яка понад два з половиною роки замовчує війну в Україні та продовжує зніматися в російських серіалах.

Ольга Сумська з мамою та доньками

Читайте також: Дзідзьо вперше за тривалий час показав маму, яка приїхала до Києва погостювати

«Новий аксесуар ідеально личить»: зірка «Сватів» Анна Кошмал замилувала фото з уже помітним животиком

Кошовий: на концерті «Кварталу» представники ТЦК роздавали чоловікам довідки про інвалідність