in

«Ми всі ходимо під Богом»: зрадниця Таїсія Повалій видала заяву про Аллу Пугачову

Українська співачка Таїсія Повалій, яка після початку війни зрадила Україну і підтримала Росію, несподівано виступила на захист Алли Пугачової.

Примадонна, яка відкрито засудила режим Путіна та виїхала з Росії, отримала значну критику від російських колег. Однак Повалій у нещодавньому інтерв’ю для російських пропагандистських медіа заявила, що знаменитість такого рівня, як Пугачова, має право на власний вибір, включаючи те, де жити і які позиції озвучувати.

Повалій також підкреслила, що ніхто не має права засуджувати Примадонну або негативно висловлюватися про неї через її погляди. Це стало несподіваною заявою з боку співачки, яка відома своєю підтримкою путінського режиму.

Таїсія Повалій

«Кожна людина сама обирає собі дорогу. Алла – заслужена людина, вона сама може вибрати, де їй жити. Якщо вона обрала такий шлях, ми не можемо її засуджувати. Це її вибір. Не забувайте, що ми всі ходимо під Богом і виконуємо божественний посил», — заявила Таїсія.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Окрім того, що виконавиця заступилася за Аллу Борисівну, вона також прокоментувала, чи підтримує з нею зв’язок після 2022 року. Співачка підкреслила, що після того, як Пугачова висловила свою проукраїнську позицію і засудила російський режим, їхнє спілкування припинилося. Повалій зазначила, що вони більше не підтримують зв’язок.

Читайте також: «До Вітні їй далеко»: зрадниця Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Г’юстон

Голубе щастя: у Мережі показали доказ роману між Кіркоровим та Басковим

Торт Три склянки, без міксера та ваг. Соковитий, навіть без просочення