in

Купив сина за 10 мільйонів доларів: як у Роналду з’явився Кріштіану-молодший, якому вже виповнилося 14 років

Кріштіану Роналду – багатодітний батько. Разом зі своєю дівчиною, Жоржиною Родрігес, вони виховують п’ятьох дітей.

Найстаршому, Кріштіану-молодшому, цього року виповнилося 14. Він — справжня гордість свого іменитого батька, і також пішов стопами зоряного футболіста. Хлопчик уже пройшов академії «Манчестер Юнайтед», «Реала», «Ювентуса» і зараз виступає за юнацьку команду «Аль-Насра». Поява світ Кріштіану-молодшого — туманна історія.

Роналду та Жоржина з дітьми

Влітку 2009 року під час відпочинку в Лос-Анжелесі Кріштіану Роналду познайомився із гарною офіціанткою у ресторані. Футболіст привернув її увагу, намалювавши серце на запітнілій вікні і сказавши фразу: «Ти, я, поцілунок!». Незабаром вони вирушили до готелю неподалік, де провели ніч разом.

Роналду із сином

Через деякий час офіціантка зрозуміла, що вагітна, але на той момент Роналду вже залишив США. Вона зв’язалася з ним через його агента. Отримавши звістку про вагітність, футболіст наполягав на проведенні тесту на батьківство, яке підтвердило його причетність. За словами його близького друга, Роналду, який виріс у релігійній сім’ї, не заперечував свого батьківства і був упевнений у правильності свого рішення.

Кріштіану-молодший росте копією зіркового батька

Хлопчик, син Роналду та цієї жінки, з’явився на світ 17 червня 2000 року. Офіційна заява про те, що футболіст став батьком, була зроблена 3 липня, під час чемпіонату світу з футболу, який проходив у ПАР. Роналду зазначив, що ім’я матері залишатиметься в таємниці, а вихованням сина він займеться самостійно.

Роналду-молодший в академії «Ювентуса»

За деякими даними, Роналду виплатив матері дитини близько десяти мільйонів фунтів стерлінгів в обмін на нерозголошення деталей їхніх стосунків та народження сина. Натомість спортсмен пообіцяв, що назве сину ім’я його мами в день його повноліття. Що ж, залишилося не так довго часу, і, можливо, ми теж дізнаємося хто справжня мама майбутньої зірки світового футболу.

«Гриша був вражений»: дружина Решетніка показала, як ведучий за кордоном 41-річчя відсвяткував

«Квартет»: Юрій Горбунов замилував фото з дружиною Осадчою та їхніми двома дітьми