in

«Мутиш таку дичину!» —  Тімур Мірошниченко різко прокоментував позицію Світлани Лободи

Відомий телеведучий Тімур Мірошниченко прокоментував, як ставиться до тих зірок, які виступали перед російськими окупантами, коли в їхній рідній країні була війна.

Серед таких Світлана Лобода і Ані Лорак, які лише після 24 лютого 2022-го року почали щось говорити про війну, але дуже нечітко й незрозуміло. А Світлана навіть випустила пісні українською мовою, чого раніше не робила. В інтерв’ю проєкту «Олега френди» Мірошниченко наголосив, що Лобода мусить покаятися:

«Та ж Лобода, якби вона своїми губами проговорила: «Я перепрошую…», те ж саме, що зробив Алан Бадоєв. Покаялась… але ж вона своїми губами цього не зробила, досі. І вишиванка, і українська пісня – це само собою інструмент, але поки ти своїми губами не скажеш це – люди цього не почують», – сказав Мірошниченко.
Ведучий переконаний, що той, хто хоче перепросити, той може це зробити, а хто захоче повернутися – повернеться, але треба про це щиро говорити і бажати працювати на благо України та українців. Водночас, Мірошниченко проти того, щоб в українців була занадто коротка пам’ять, і ми знов почали пускати до свого простору ворожу культуру.

Напівжартома, Тімур запропонував запровадити для тих українців, які ніяк не можуть попрощатися з минулим, модель громадянства за прикладом Латвії чи Естонії, коли є паспорти громадянина і негромадянина:

«Мутиш таку дичину, танцюєш під Інстасамку – міняємо тобі паспорт, віддавай паспорт українця з усіма його привілеями, і походи поки з цим (сірим – ред.), вибори пропусти, можливість безвізово їздити пропусти, блага якісь пропусти… можливо, це спонукає почитати історію, знайти причинно-наслідкові зв’язки, чому не можна Інстасамку слухати», — сказав Тімур Мірошниченко.

Музикант Іво Бобул прокоментував скандальне інтерв’ю журналістці Еммі Антонюк

«Це було жахливо, серце обливалося кров’ю!» — Тіна Кароль вперше за рік війни поділилась, де була в день повномасштабного вторгнення