in

«Сльози самі потекли» — французька актриса Жюльєт Бінош на 48-й церемонії вручення кінопремії «Сезар» звернулася до шанувальників, підтримавши Україну

Оскароносна французька актриса Жюльєт Бінош на 48-й церемонії вручення кінопремії «Сезар» звернулася до шанувальників зі словами підтримки України. Вона зі сльозами на очах згадала українців, які вже рік боряться за свою незалежність.

Про це в Telegram-каналі написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко. Він подякував зірці від імʼя всієї країни.

У своєму зверненні Жюльєт Білош наголосила, що цьогорічна церемонія буде присвячена саме Україні, котра успішно бореться за свободу та незалежність з російськими окупантами.

«Рік тому російська армія за наказом свого президента порушила територіальну цілісність України. Ця 48-ма церемонія «Сезара» присвячена Україні та всім її жителям», – сказала Бінош.

Нагадаємо: церемонія «Сезар» – національна кінопремія Франції. Її вручає з 1976 року Академія мистецтв та технологій кінематографа. «Сезар» вважають європейським аналогом «Оскара» і часто називають найпрестижнішою церемонією нагородження в країні.

«Це було жахливо, серце обливалося кров’ю!» — Тіна Кароль вперше за рік війни поділилась, де була в день повномасштабного вторгнення

«І ми зараз підтримуємо зв’язок» — блогерка Даша Квіткова розсекретила незнайомця, який дарує їй квіти