in

Захисник Маріуполя Ілля Самойленко став обличчям українського бренду Indposhiv

Український бренд Indposhiv зробив обличчям свого кампейна Indposhiv Bespoke «Такий один» одного із захисників Маріуполя Іллю Самойленко. Боєць став на захист України з перших днів війни у 2014 році, отримав серйозне поранення в 2017 році, внаслідок чого втратив око й руку, і був одним з захисників Маріуполя у 2022 році.

Команда Indposhiv на своєму YouTube-каналі у спеціальному ролику показала костюм, який пошила для героя України. Головна мета бренду – максимальна персоналізація одягу, тому для Гендальфа створили вдосконалену конструкцію одного з рукавів для його зручності.

«Чоловічий костюм – це похідне явище від військової уніформи. Рядок, колір, підкладка, матеріал – все це має значення. Робота майстра, робота людини, яка віддана своїй справі, справжнього ремісника – це шматочок історії. Котрий ти надягаєш на себе, но котрий не старіє. Це і є класика. А класика тим і відрізняється, що вона вічна», – сказав у ролику Самойленко.

В Indposhiv зазначили, що їх нова компанія Bespoke підкреслює те, як важливо жити нормальним життям навіть за ненормальних обставин. Клієнти бренду замовляють костюми, пояснюючи це бажанням носити виріб, як це було у нормальному житті.

Нагадаємо, Ілля Самойленко у 2017 році підірвався на міні, серйозно пошкодивши ліву руку, шию, ногу та обличчя. Він тривалий час проходив реабілітацію. Після початку повномасштабного вторгнення РФ військовий вирушив захищати рідну країну. 21 вересня 2022 року його звільнили з полону.

«Це знову шедевр!!!!» — Олександр Пономарьов та DZIDZIO душевно переспівали пісню «Гей, соколи!»

«Це вибір хлопців – гинути!» — стендап-комік Андрій Щегель втік з України і «звинуватив» ЗСУ в своєму обов’язку