in

Ніна Матвієнка розчулила мережу своїм «посмертним» зверненням до дочки Тоні

Після смерті легендарної української артистки Ніни Матвієнко в мережі почало ширитися відеозвернення народної артистки до своєї доньки Тоні.

Зауважимо, що цей ролик був опублікований ще минулого року, коли під час повномасштабного вторгнення Антоніна була вимушена покинути рідну домівку та шукати порятунку із дочкою за кордоном. Але саме зараз, після похорону Ніни Митрофанівної її слова набули значного сенсу. У відео, Герой України звертається до своєї дочки і говорить, як сильно за нею сумує, що аж вночі вона не може заснути від туги за рідною людиною.

«Я люблю тебе. Я дуже сумую за вами. Ви не уявляєте скільки ночей сниться мені кожен. Нехай краще буде та кухня брудна, те щось зроблене не так. Нехай це все повториться ще раз, але щоб ти там була. Тому що хата без тебе… там може нікого не бути, але якщо тебе немає — там нема хати», — промовила «квітка-душа» української пісня.

@zyundex Ніна Матвієнко звернулася до доньки Антоніни 🙏#зюндекс #zyundex #нінаматвієнко ♬ оригінальний звук — Z Y U N D E X

Нагадаємо, що серце артистки перестало битися 8 жовтня на 76 році життя, не доживши два дні до свого дня народження. Поховали її 11 жовтня на Звіринецькому кладовищі, де серед натовпу людей неочікуванно було побачити учасників скандально відомого гумористичного дуету «Кролики» Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка, які після початку повномасштабного вторгнення перейшли на сторону країни-агресорки та продовжили працювати там, замовчуючи загарбницькі дії Кремлівської влади.

Читайте також: «Робиш мене щасливою!» — українська дзюдоїстка Дар’я Білодід похизувалася обручкою на безіменному пальці

«Робиш мене щасливою!» — українська дзюдоїстка Дар’я Білодід похизувалася обручкою на безіменному пальці

«Їхала на благодійний концерт»: Мережею поширилося відео з Ніною Матвієнко за два місяці до її смерті