in

«Люблю до неба!” — таємнича незнайомка зізналась в коханні Віталію Козловському та змінила його сімейний статус

Коли стало відомо, що Віталій Козловський покинув свою наречену Раміну Есхакзай буквально перед тим, як мав відвести її до алтарю, у шоу-бізнесі розгорівся гучний скандал.

Концертна директорка Віталія Козловського Юлія Бакуменко зізналася йому в коханні

Знаменитість зізнався, що стосунки з журналісткою були лише спробою викликати ревнощі у його концертної директорки Юлії, в яку він на той момент нібито був закоханий.

Юлія Бакуменко зізналася в коханні Віталію Козловському

Раміна реагувала на ці слова по-різному, і обговорення даного інциденту розтягнулися на роки. Лише 2022-го вона вперше заявила про те, що насправді у них з Віталієм не було роману, і все це було лише піаром.

У той самий час Віталій Козловський та Юлія Бакуменко вже багато років разом. У них складаються прекрасні відносини, хоча обидва намагаються не виставляти їх на публічний огляд.

Але у день народження співака концертна директорка вирішила зробити виключення та публічно привітала чоловіка.

Концертна директорка Віталія Козловського Бакуменко зізналася йому в коханні
Концертна директорка Віталія Козловського Бакуменко зізналася йому в коханні

“Минув рік, рік за який стільки всього відбулося і ти став доросліше мабуть на ціле життя. Мені раніше здавалося, що я добре тебе знаю. Але за цей рік побачила тебе таким, яким ще більше захоплююся і пишаюся. Понад усе, хочу щоб ти був щасливий. Люблю до неба”, — написала красуня.

Публікацію прикрасили спільні кадри героїв нашої статті, які відображають їхнє минуле, а також емоції та почуття, через які вони пройшли разом.

«У мене пішли мурахи по тілу…» — Ірина Федишин зізналась, що надзвичайного сталось на її концерті в Лісабоні

«Юність! Розпуста!» — фаворитка Вакарчука Христина Соловій вразила кадром з набагато старшим з неї чоловіком