in

«Це була найстрашніша ніч у моєму житті!» — росіянка Дана Борисова пригадала, як 18 років тому виступала з Зеленським у Львові

Відома російська телеведуча Дана Борисова, яка активно підтримує путінський режим та вбивства українців, здивувала порцією маячні, розповівши про корпоратив у Львові та зустріч з Володимиром Зеленським. 18 років тому вона приїжджала до України, щоб провести новорічний захід, за який отримала 7 тисяч доларів.

Путіністка цю ніч запам’ятала на все життя, пишуть росЗМІ. Як розповіла росіянка, у далекому 2005 році вона ще не мала справ з наркотиками і їй українські зірки запропонували «білий сніг». Борисова не побоялася зробити абсурдну заяву, сказавши, що в Україні більшість артистів не проти вживати заборонені речовини, у тому числі й президент Володимир Зеленський.

«Це був величезний заміський готель, куди з’їхалася високопоставлена тусовка з усієї України. Я натерпілася таких жахів. Після цього я дуже багато разів була в Києві, але від Львова, на щастя, бог мене милував. Це була найстрашніша ніч у моєму житті. Один із його людей (Зеленського, – ред.) звернувся до мене: «А чи не бажаєте ви «білого снігу»? Я, як дурепа, на нього дивилася, подумала, він пропонує на вулицю вийти, в сніжки пограти», – як за методичкою видала телеведуча.

Пізніше Борисова ще раз зіткнулася з главою нашої країни на зйомках українського шоу «Зірка+Зірка». Вона також прокоментувала зустріч з президентом для пропагандистського ЗМІ.

«Зеленський виступав там у якомусь епізоді. Ми всі жили разом, репетирували у великому павільйоні. Маю сказати, що у 2011-му я вже вживала заборонені речовини. Переглядаючи це шоу, бачу, що я погладшала, напідпитку – гидко навіть дивитися, видно, що я наркоманка. Але я можу сказати, що і на цьому шоу без вживання «речовин» не обійшлося», – розповіла путіністка.

Навесні 2017 року мама Борисової у програмі Андрія Малахова заявила, що її дочка – наркоманка. Телеведучий допоміг відправити Дану до тайської спеціалізованої клініки для лікування залежності. Там вона пройшла спеціальний курс. У росіянки відібрали мобільний телефон та ізолювали її від зовнішнього світу.

«Змогла заявити про свою позицію відкрито!» — Анатолій Анатоліч зізнався про що розмовляв зі Світланою Лободою в перші дні війни

Олександр Пономарьов та всі його спутниці життя з якими він перебував у стосунках