in

«А яка реакція Міші?» — Надя Дорофєєва з новим залицяльником заспівала на сцені

Надя Дорофєєва теж прикладає зусилля до нашої перемоги. З початку повномасштабної війни дівчина веде активну громадську діяльність: проводить концерти по всій Європі для українських біженців, створює благодійні проекти та загалом популяризує будування карʼєру лише державною мовою, за що нещодавно Олег Скрипка назвав її «патріотичним циніком».

На один з таких концертів до Надії Дорофєєвої завітав пес Патрон, який навіть заздалегідь повідомив артистку про свій «несподіваний» візит. Надія опублікувала милі фото з Патроном, де він вміло позує в обʼєктив.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Не обійшлось і без спільного відео для Тікток, де шанувальники оперативно відреагували на публікацію: «Найкраща пара українського шоу бізнесу 😂🔥», «а Міша що сказав?😂». А тим часом Міша Кацурін написав: «Вези Патрончика додому, я накрив на трьох». Схоже, що на Патрончика сьогодні чекає смачна вечеря у колі друзів.

“Повномасштабна війна поділила життя кожного на «до» та «після» і змусила шукати нові мрії, нові цілі, нові сенси. Адже саме вони нас тримають — сенси, надихають і надають сили йти вперед – до перемоги. Я відшукала свої й втілила їх у піснях нового альбому», — написала зірка про свій благодійний тур.

«Мене турбує Москва передусім!» — Дмитро Гордон розповів, чому веде свій канал мовою країни-терористки та просить підписників спілкуватись російською

«І буду довго-довго плакати!» — Оля Полякова розчулила виконанням нової патріотичної пісні