in

«Мене турбує Москва передусім!» — Дмитро Гордон розповів, чому веде свій канал мовою країни-терористки та просить підписників спілкуватись російською

Ведучий та журналіст Дмитро Гордон розповів, чому після початку повномасштабного вторгнення рф до України продовжив вести свій YouTube-проєкт російською мовою.

У програмі «Слава+» Гордон поділився, що у нього є правило – якщо він спілкується з людьми, які говорять виключно українською, він «залюбки переходить на українську мову».

А от стосовно своїх програм на YouTube-каналі, в яких спілкується російською, журналіст пояснив, що переслідує певну мету:

«Чому в YouTube я спілкуюся російською і чому прошу інколи своїх українськомовних гостей теж спілкуватися російською мовою, тому що територія YouTube, здебільшого, російська. І ще мені дуже важливо достукатись до російськомовної аудиторії, яка живе і в росії також», — прокоментував Гордон.

Журналіст вірить, що він зможе достукатися до росіян, які вміють думати. За словами Гордона, перш за все він націлений на москвичів, бо «всі революції робляться в столицях»:

«Вода каміння точить. Я не вірю в те, що це можна зробити для переважної більшості росіян, але я вірю в те, що це можна зробити з москвичами, з пітерцями. Тому що головне не російська аудиторія у повному сенсі слова. Мене не турбує Чита або Челябінськ. Мене турбує Москва передусім. Тому що всі революції робляться в столицях. І якщо буде критична маса людей в Москві, які поставлять собі нарешті запитання що відбувається, і що буде з ними далі і що буде зі світом… Ну, шанс є», — впевнений Гордон.

«Вона не хоче робити те, що нам потрібно!» — ведуча Кароліна Ашіон повідомила, як Німеччина примушувала її «брехати» про повномасштабну війну в Україні

«А яка реакція Міші?» — Надя Дорофєєва з новим залицяльником заспівала на сцені