in

«Всі розлучаються, а я зустріла кохання!» — Даша Астаф’єва зізналась та відверто розповіла про свого таємного бойфренда

Відома українська співачка та фотомодель відносно нещодавно поділилась зі своїми шанувальниками радісними новинами – вона почала нові стосунки. У новому випуску “Тихого вечора з Оленою Кравець” Даша Астаф’єва зізналась, що познайомилась з чоловіком вже під час повномасштабної війни.

Знаменитість розкрила нові цікаві деталі свого особистого життя та зізналась, що її бойфренд допоміг їй пережити чимало випробувань. Ба більш, Даша Астаф’єва розповіла, що саме завдяки своєму коханому вона не опускала руки та продовжувала крокувати вперед.

Олена Кравець у розмові з Астаф’євою не могла не помітити, що знаменитість буквально світиться від щастя та має дуже добрий вигляд. Зірка, своєю чергою, не стала кривити душею та зізналась, що вона й дійсно дуже щаслива зараз, адже навчилась цінувати кожну секунду життя.

Даша Астаф’єва зізналась, що не займає голову дієтами та надмірним слідкуванням за собою – як і кожен українець, виживає та дякує за можливість кожного ранку прокидатись. Крім того, додала знаменитість, ще одною причиною її щастя став чоловік.

Про свого нового бойфренда Даша Астаф’єва воліє багато не базікати, а його справжнє ім’я та зовнішність і взагалі приховує. Проте, у нещодавній розмові з Оленою Кравець зірка зізналась, що її коханий – високий і зеленоокий красень.

Крім того, знаменитість зізналась, що навіть не розуміє, як вона могла знайти настільки рідну людину в кризовий час.

«Всі розлучаються, а я зустріла кохання свого життя і дуже рада. Це дуже рятує. Це, мабуть, єдине, що мене рятує – близькі та родина» – зізналась Даша Астаф’єва.

Відома українська модель і співачка також зізналась, що її коханий дуже сильно підтримує її та мотивує попри все рухатись вперед. Зірка розповіла, що, як сильно б вона чогось не боялась, бойфренд завжди підтримає її та змотивує прокидатись кожного ранку з усмішкою на вустах.

Ірина Білик стала копією своєї похресниці Аліни Гросу: дивовижна схожість

«Це точно ти?» — 22-річна обранниця Володимира Остапчука показала себе ще зовсім крихітною