in

Ірина Білик стала копією своєї похресниці Аліни Гросу: дивовижна схожість

Цих зірок поєднала неймовірна доля. Ірина Білик — одна з небагатьох, хто знає Аліну Гросу змалечку. Вона стала творчо ростити дівчинку, коли тій виповнилося лише 4 рочки. З тої пори співачки були просто не розлучні у своєму креативі.

Пройшли роки і знаменитості змогли зберегти свою незвичайну дружбу. Більше того, вдалося навіть породичатися, коли поп-діва похрестила брата вихованиці. І сталося справжнє диво: зірки стали між собою схожими.

Відомо, що Ірина Білик не обійшла стороною модні косметичні процедури та навіть пластичну хірургію. Наша Примадонна естради не приховує, що над своєю зовнішністю працювала, і не мало. Втім, свої трансформації артистка не вважає чимось, що вибивається за рамки звичного.

Аліна ж також дуже змінилася з віком. Від образу маленької бджілки, яка всіх причаровувала дитячою щирою усмішкою та пухкенькими щічками, майже нічого і не лишилося. Натомість перед фанатами Гросу постала справжня витончена леді, яка вміє і кохати, і бути сильною, і виглядати так, аби запаморочити голову чоловікам.

Сама ж молода співачка розповідала, що такі зміни у ній сталися завдяки роботі над собою. В тому числі “похресниця” Білик розповіла, що вміло користується навичками візажу та може за допомогою косметики виправити навіть форму носа.

Нагадаємо, що Ірина Білик насправді не є хрещеною мамою Аліні Гросу. Вона хрестила лише брата білявої співачки. Чутки про те, що поп-діва була на таїнстві дівчинки дуже вкорінилися серед прихильників зірок, які не проти були породичатися.

«Це мова шпани з підворіття» — Андрій Макаревич дивується з того, як псевдожурналісти країни-агресорки подають інформацію

«Всі розлучаються, а я зустріла кохання!» — Даша Астаф’єва зізналась та відверто розповіла про свого таємного бойфренда