in

Заради кого Андрій Доманський не одружився з Лідією Таран та залишив доньку Василину

Коли Андрій Доманський зустрів Лідію Таран, він був ще одруженим.

Шлюб тріщав по швах, тож нічого не зупинило телеведучого на шляху до нового роману. Світловолоса красуня підкорила знаменитість і вже незабаром в них з’явилася спільна донька Василина. Пара так і не наважилася узаконити свої стосунки. Лідія Таран не бажала ставати сімейною людиною, а Андрій встиг розчаруватися у шлюбі.

Як виглядає жінка, заради якої Доманський покинув Лідію Таран та їхню крихітну доньку

Але роками згодом телеведучий розповість, що Лідія Таран сама наштовхнула його на думку про те, що вона не готова до шлюбу. За увесь час їхніх стосунків жінка лише раз відвідала його матір в Одесі і не квапилася налагоджувати взаємини з його рідними, що видавало її небажання поріднитися.

Звістка про розставання застала Лідію Таран раптово. Андрій зустрів іншу під час зйомок, і звісно, шалено закохався. Через декілька років він зіграє пишне весілля, а потім в нього з’явиться ще двоє дітей.

Таким чином Андрій став батьком шістьом: двом дітям від першого шлюбу з дружиною Юлією, доньці від Лідії Таран, двом дітям від другого шлюбу з Мариною, а також пасинку другої дружини від першого шлюбу.

Зараз знаменитість зізнається, що намагаються наздогнати усі втрачені хвилини, які міг провести зі спадкоємцями. Доманський вірить, що має можливість реабілітувати свою репутацію хорошого батька.

«Дякую, Боже, що я не москаль» — зірка серіалу «Віталька» змінив сцену на окопи та розповів про бабусю, яка не евакуюється

Як виглядають спадкоємці Андрія Данилко, яких він приховував від публіки близько 20 років