in

Як виглядають спадкоємці Андрія Данилко, яких він приховував від публіки близько 20 років

Андрій Данилко — один з небагатьох артистів, якому вдалося на протязі тривалої та блискучої кар’єри вберегти усе особисте від преси та фанатів.

Однак, деяка інформація все ж таки потрапляла до рук журналістів, і хоча підтвердження їй не було, вона досі хвилює розуми найвірніших шанувальників артиста.

Близько 10 років тому шоу-бізнесом розповсюдилася інформація про нібито синів Андрія Данилка, яких він назвав Михайлом та Іваном, на честь батька та діда відповідно.

Ці дані з’явилися як результат візиту представників преси до села, де проживала покійна матір зірки. Журналісти почали активно розпитувати односельчан жінки, чи є у Андрія спадкоємці, і близько половини тих, кого опитали заявили, нібито в нього є два сини. Однак, в очі їх ніхто не бачив. Інші відповідали, що нічого подібного не знають і хлопців не зустрічали.

Враховуючи давність цієї новини, якщо юнаки дійсно існують, то їм на даний момент має бути близько 20 років. Втім, Андрій нещодавно давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що ні дружини, ні дітей в нього ніколи не було, хоча він про це досі мріє.

Втім, незабаром артисту виповниться 50 років і він вже не плекає надію стосовно того, що йому вдасться створити справжню сім’ю. Мовляв, спроб було дуже багато, і всі вони були невдалі.

До речі, Андрію досі прописують роман з його партнеркою та кращою подругою Інною Білоконь, яка виконує роль його сценічної матері Інни Адольфівни. Однак жінка вже багато років заміжня за чоловіком Олегом, виховала двох дітей у щасливому шлюбі і також займається розведенням собак. Здається, що для роману в її житті просто немає місця.

Заради кого Андрій Доманський не одружився з Лідією Таран та залишив доньку Василину

«Жодного відношення до України не мала!» — Макс Чмерковський зізнався про проросійські плани його колеги Денисової, яка втікла до Росії