in

NK закохалась у продюсера і закрутила з ним роман: шлюб Потапа дав тріщину

Весілля Насті Каменських та Потапа було ледь не найбільшою мрією шанувальників дуету. Але правда дуже розчаровувала: виконавці постійно сварилися за кадром, Олексій ображався на виконавицю за її гострі висловлювання, а вона в свою чергу вважала, що він заважає їй будувати кар’єру.

Глядачі і помітити не встигли, як між керівником та його підлеглою зародилося кохання. Дружина Потапа Ірина Горова сміливо говорила на камеру про те, що її благовірний не зраджує їй. Але вже тоді сім’я не жила разом, як з’ясувалося згодом.

Заради сина подружжя змогли зберегти хороші стосунки, а заради майбутнього компанії навчилися працювати разом. 5 років тому мережею розлетілася неймовірна новина: Потап та Настя Каменських зіграли весілля.

Дане повідомлення було настільки приголомшливим, що шанувальники спочатку оце не повірили. Говорили нібито це частина кліпу або ж зйомки для реклами. Тому Олексію та Насті довелося підтвердити своє одруження офіційною заявою. Пізніше пара зізналася, що справжнє весілля сталося дуже давно у Лас-Вегасі, а у Києві вони святкували його річницю.

Навіть найвідданіші фанати не помітили, що ненависть переросла у велике кохання, а Олексій та Каменських вже давно живуть разом. Дуетом вони більше не співають, адже виконавиця нарешті здійснила свою мрію і стала сольною співачкою. Але навіть на цьому шляху вона нерозлучна з Потапом, який допомагає їй направляє та підтримує.

Нинішня дружина Олексія не спілкується з його колишньою обраницею Іриною Горовою, а з сином Андрієм тримається на відстані.

Джамала в честь 93-річчя легендарної поетеси Ліни Костенко зворушливо виконала її вірш

Володимир Остапчук показав відео з новонародженим сином на руках в палаті пологового будинку