in

«Дайте гроші на ЗСУ, бо не вистачає на віллу» — відомий співак у костюмі свині привернув увагу до посадовців

26 вересня у центрі Києва відбулася музична церемонія нагородження незалежною музичною премією «Музвар 2023».  Подія відбулась у Жовтневому палаці, де зібралися найвідоміші українські артисти. Серед них були Анна Трінчер, Настя Каменських, Володимир Остапчук зі своєю молодою обраницею, Джамала, Ірина Горова та багато інших талановитих артистів.

Також на світський захід з’явився український співак Костянтин Бочаров, який відомий для публіки під сценічним ім’ям MELOVIN. Однак відомий артист вирішив влаштувати провокаційну акцію під час концерту одягнувши на голову маску свині та накладний живіт, а в руках тримав табличку з правдивим написом: «Дайте гроші на ЗСУ, бо не вистачає на віллу».

Згодом співак прокоментував свій задум в Інстаграм і пояснив, що хотів привернути увагу до посадовців, які наживаються під час війни на допомозі, яка цілеспрямовано направлена для українських захисників.

«Ніколи не міг подумати, що для того, щоб висловити свою громадянську позицію, мені доведеться втілитись у повсякденний образ тих, хто зараз розкрадає державу та повинен нести пряму відповідальність за смерті наших захисників на фронті та у тилових містах. Ваші набиті кишені = відібрані життя військових на фронті!» – зауважив MELOVIN.

Підписники в коментарях підтримали провокаційний перфоманс артиста:

  • Мел, ти робиш дуже важливу справу цим викликом❤️пишаюся тобою за сміливість!
  • уже серйозна тема 🙏💔 дуже важка. Сил тобі у твоїй боротьбі за справедливість ❤️‍🔥 .. бо не боротися ти не можеш, ти народжений таким, Мел. Ти лицар-одинак. Але знай, завжди знайДуже сміливо, браво!
    Молодець!!!👏 що ми поруч ❤️
  • Мел, я знала, що ти особливий, що ти сміливий, що ти чесний і спаведливий, ти справжній Патріот своєї краіни!!! Я тебе підтримую всім серцем, бо воно крається за кожного нашого Захисника!!! 😢💔 Молодець!!! Все правильно робиш!❤️🙏
  • Боже, як я хочу, щоб ВСІ українці розуміли це! Та нажаль таких розуміючих мабуть меньше половини… Хочеться кричати, бо так і війну програти можна і ще тисячі смертей!!!

«Полий квіточки» — троє неповнолітніх розважалися на Алеї загиблим Героям та сходили там в туалет

Палкий путініст Дмитро Харатьян розповів про своїх дітей: донька допомагає українцям, а син готовий їх вбивати