in

«Я з дитинства звикла бути там, де правда» — фанатка Путіна Таїсія Повалій масово відмінила концерти і оголосила про завершення ще нерозпочатого туру

Співачка родом з України Таїсія Повалій, попри підтримку кривавого режиму Кремля, стала непотрібною у своїй улюбленій Росії.

Організатори скасовують не лише великі сольні концерти фанатки Путіна, а і її виступи у барах. Таким чином виконавиця незабаром позбудеться всіх гонорарів у країні-агресорі.

Про це повідомляють росЗМІ. Так, у Повалій був запланований концерт у «кафе-ресторані» 25 березня у місті Улан-Уде. Однак йому відбутися не судилося. Крім того, українській зрадниці скасували виступ і у Читі 27 березня.

Проте вокалістка зможе поповнити свій бюджет, давши мініконцерти 20 та 21 березня у Кемерові та Красноярську. Про ці дати організатори заходів промовчали. Сайт продажу квитків не називає причин скасування концертів, але наголошує, що на цьому тур путіністки завершено.

Нагадаємо, у січні 2023 року Повалій дала інтерв’ю пропагандистському ЗМІ, в якому заявила, що вона за справедливість, тому залишається на боці Росії. За словами співачки, вона не розуміє, чому всі 8 років на Донеччині вбивали людей. Вона назвала українців зазомбованими та висловила сподівання, що її рідна країна повернеться до нормального життя.

«Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення із зомбованого стану, в якому знаходиться сьогодні моя Україна, до нормального життя. Усі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там убивають людей. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав’язували. Зараз саме за це і йде боротьба», – видала порцію абсурду Таїсія.

Помолоділа на років 30: Алла Пугачова шокувала змінами, засвітивши своє лице під час селфі

Оплакує мобіків та прославляє путінський режим: учасниця «Холостяк» та «Шанс» Яна Соломко зрадила публічно Україну