in

Помолоділа на років 30: Алла Пугачова шокувала змінами, засвітивши своє лице під час селфі

Після переїзду до Ізраїлю Алла Пугачова почала вести досить активне світське життя.

Її часто можна побачити на заходах, а також на концертах колег. Ми вже писали, що Примадонна разом зі своїм чоловіком гумористом Максимом Галкіним без перуки і на високих шпильках засвітилася на концерті Лайми Вайкуле , а днями вона прийшла на сольник Маніжі. Після концерту знаменитості зробили спільне фото. У кадрі 73-річна Пугачова позувала в яскравому вбранні та шкіряній куртці. Доповнили образ прикраси та стильну перуку. Зазначимо, що на фотографії легендарна артистка виглядала ровесницею 31-річної Маніжі. Особливо вразили її високі вилиці та чіткий овал обличчя.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

«Ніколи не була на сольному концерті Маніжі, а в Ізраїлі пощастило побачити і почути цю дивовижну, самобутню Артистку. Запалила вона не по-дитячому. Який контакт з публікою! Які пісні неординарні. Ти молодець! Знаю як тобі важко зараз. Не сумую. Бажаю твоєму пісенному світу «відкритих дверей» по всьому світу. #Маніжа #Ізраїль #», — написала Пугачова.

«Це, напевно, найдовша дистанція» — Марічка Падалко показала, як готується до марафону в Бостоні

«Я з дитинства звикла бути там, де правда» — фанатка Путіна Таїсія Повалій масово відмінила концерти і оголосила про завершення ще нерозпочатого туру