in

Ольга Сумська повідомила, що її екс-чоловік Паперний переніс операцію, якій посприяв ВіталійКличко

Не дивлячись на те, що розлучення Ольги Сумської та Євгена Паперного сталося більше 20 років тому екс-подружжя досить тісно спілкується.

Пов’язано це з роботою, адже актори працюють в одному театрі. Пережитий любовний трикутник між Ольгою В’ячеславівною, Віталієм Борисюком та Євгеном Паперним навіть привніс у їхню творчість нові ноти та особливий шарм, завдяки якому це тріо користується шаленою популярністю.

Як з’ясувалося, Сумська також щиро хвилюється за екс-чоловіка. Нещодавно стало відомо, що знаменитість переніс операцію. Про це повідомила Ольга В’ячеславівна на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ольга Сумська повідомила, що Євген Паперний переніс операцію

Так, знаменитість розмістила на своєму акаунті спільну фотографію з чоловіком Віталієм, колишнім чоловіком Євгеном, а також мером Києва Віталієм Кличко. У дописі до публікації артистка щиро подякувала політику за його сприяння здоров’ю Паперного. Втім, які саме проблеми були у чоловіка зі здоров’ям вона не розповіла.

Як з’ясувалося пізніше, актор скористався державною програмою допомоги літнім людям, яка діє в сфері охорони здоров’я. Тому скористатися нею можуть усі бажаючі, а ця допомога не носить персональний характер.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ольга Сумська (@olgasumska)

Нагадуємо, що Ольга Сумська та Євген Паперний прожили у шлюбі 5 років. Цей союз не можна назвати щасливим, адже після розлучення акторка неодноразово розповідала про те, через які проблеми їй довелося пройти з колишнім чоловіком. Офіційною причиною розлучення стало кохання акторки на стороні: Ольга В’ячеславівна закохалася у свого партнера по сцені Віталія Борисюка, і мала з ним романтичні стосунки.

Спільна дочка акторів Антоніна залишилася після розлучення зі своєю матір’ю. Як розповідала дівчина, батько нею зовсім не цікавився. Варто відмітити, що і сам Євген не приховував того, що не дзвонить та не навідує свою спадкоємицю. Також Сумська виховує разом з Борисюком спільну дочку Ганну, яка зараз отримує вищу освіту.

«Сказав, що не прийде в лікарню!» — Дружина Віктора Павліка показала селфі після операції

Прямо на сцені, під час виступу, з Наді Дорофєєвої сповз топ