in

«Вируби камеру!» — Валерій Меладзе, почувши запитання про Україну, втікав з елітного курорту

Співака Валерія Меладзе заскочили під час відпочинку на французькому курортні Куршевель, де він відпочивав у компанії російської еліти.

Журналісти «УП» запримітили артиста, коли той розважався в одному з ресторанів, та поставили таке запитання: «Як вам відпочивається у Куршевелі, поки росія бомбить Україну?».

Меладзе не на жарт перелякався. Спочатку співак сказав,  що не буде про це говорити. Згодом Меладзе відвів журналістів та намагався «нормально поговорити» без камери: «Вируби, я хочу поговорити нормально». Артист навіть намагався руками затулити камеру, але отримав відмову.

Нічого кращого виконавець не вигадав, як втекти. Журналісти з камерою прямували за ним, однак хтось із оточення співака вибив техніку з рук. Цілком ймовірно, що то була його дружина Альбіна Джанабаєва, яка теж була там.

До речі, пильні глядачі помітили, що на рукаві куртки Меладзе виднівся знак, схожий на латинську літеру «Z». А саме таким символом російські окупанти позначають свою техніку.

Валерій Меладзе жодного разу не показав свою позицію щодо війни в Україні. Натомість співак продовжує жити та працювати в рф. Якось на корпоративі у Дубаї музикант на слова «Слава Україні!» відповів – «Героям Слава!». Та це викликало істерику в росіян, після чого Меладзе виправдався та заговорив про «братські народи» та «конфлікт» між ними.

Маша Єфросиніна показала зустріч з 8-річним сином, який більше року перебував у Європі

Співачка МакSим в нетверезому стані, ледь стоячи на ногах, зірвала вдруге концерт