in

Співак-мовчун Валерій Меладзе видав доньку заміж та сам розважав гостей аби зекономити на тамаді

Російський співак грузинського походження Валерій Меладзе, який на початку повномасштабного вторгнення засудив загарбницькі дії російських окупантів, а згодом швидко перевзувся, нещодавно видав старшу доньку заміж.

Як повідомляють пропагандистські джерела, 32-річна Інга, яка народилася у першому шлюбі артиста-мовчуна з дружино Іриною, вже вдруге пішла під вінець. Її обранцем став фотограф Микита Бережний, з яким вони познайомилися у 2021 році. Весільна церемонія пройшла у Грузії, а розважати гостей приїхав сам батько Інги своїми відомими хітами — «Самба белого мотылька», «Как ты красива сегодня», «Девушка из высшего общества» і «Спрячем слезы от посторонних».

Але дружини прихильника путінської диктатури на зоході не помітили. Можливо, падчерка просто проігнорувала її, адже відомо, що вони з Джанабаєвою не підтримують дружніх відносин. Діти Меладзе від першого шлюби звинувачують Альбіну в тому, що саме через неї батьки розлучилися.

Наречена для важливого дня обрала білосніжну приталену сукню з чорним обрамленням, а наречений — класичний костюм. Фату Інга вирішила не надягати, а волося залишила роспущеним.

65-річна Мадонна загорнулася в український прапор на першому концерті The Celebration World Tour

«Але у мене четверо дітей» — фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка поставив крапку у запитанні, чи піде він на фронт