in

Захисник України та герой мемів Чоткий паца Іван Мартинов одружився та показав свою обранницю

Герой мемів та автор фрази «це мєрзость» Іван Мартинов, відомий багатьом як «Чоткий паца з Рівного», розпрощався з холостяцьким життям.

Так, минулої суботи 8 квітня Іван повів під вінець свою обраницю Ольгу Кравчук. Про найщасливіший день у її житті тепер вже пані Мартинова розповіла у своїх соцмережах. День тому дівчина запостила в Instagram кадр, на якому зображений весільний букет і білі туфлі.

А в своєму TikTok Ольга розмістила декілька коротких відео з урочистої події. Як розповіла обраниця Івана, вони розписалися у РАЦСІ в місті Хмельницький. На власне весілля «Чоткий паца» приїхав з фронту.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Olga Kravchuk (@miss_martinova)

Зазначимо, що від 2016 року Іван Мартинов служить у лавах ЗСУ. Мартинов брав участь у Революції Гідності, де бився з «беркутівцями». Після Євромайдану Іван повернувся до Рівного, де став волонтером. Тоді ж він і потрапив до об’єктиву відеокамери з фразою, яка зробила його знаменитим. Тоді хлопець відповідав на бліц-опитування.

@olgakravchuk3 @hyotkiy #моєжиття❤️ #мійзахисник❤️ #україна🇺🇦 #кохаю_безмежно💋❤️😘🥰 #МіссМартинова #чоткийпаца ♬ оригінальний звук — miss_martinova

Після волонтерства Іван вирішив здобути вишкіл бойового парамедика, далі поїхав із хлопцями до Авдіївки, а перший бойовий досвід здобув під Соледаром. Зараз Іван Мартинов служить старшим стрільцем та парамедиком на передовій.

@olgakravchuk3 #МіссМартинова #кохаю_безмежно💋❤️😘🥰 #мійзахисник❤️ #моєжиття❤️ #чоткийпаца @hyotkiy ♬ оригинальный звук — 🇺🇦 Українська музика 🇺🇦

«Життя мене вчило жорстко!» — Євгенія Власова показалась зі змінами у зовнішності у день свого народження

«Люди просто шоковані!» — довгонога білявка Оля Полякова назвала справжню вікову різницю зі своїм 60-річним чоловіком