in

«З мінусів – зникли друзі» — шоумен Володимир Остапчук зізнався, чому припинив «підбухувати»

Володимир Остапчук запустив авторське шоу на ютубі – «Мекнув – питайте», але фани помітили, що він уже давно не вживає. Ведучий зізнався, що не п’є більш як місяць, і замішана в цьому його нова дівчина Катя.

38-річний Володимир Остапчук ніколи не соромився показувати, що час від час випиває, і замовляв просекко на сніданок. У нього навіть була рубрика «підбухую». Однак у стосунках з 22-річною коханою шоумен повністю відмовився від алкоголю. Спочатку за компанію, потім через медичне обстеження, а далі втягнувся.

«Перестав пити за компанію з Катею. З 7 березня не вживаю алкоголь взагалі. Спочатку хотів почистити організм, навіть сходив на чек-ап. З плюсів – схуд на 6 кілограмів, стала краще шкіра, бадьорий і добре сплю. З мінусів – зникли друзі,» – поділився Володимир Остапчук.

До речі, стосунки з 22-річною Катею Полтавською Остапчук підтвердив саме в першому випуску шоу «Мекнув – питайте», адже головною його темою була різниця у віці в парі. Після його виходу на ютуб закохані запостили спільне фото в ліфті, на якому вперше не прикривали обличчя одне одного.

Різниця в 16 років не хвилює ані їх, ані батьків дівчини. Катя розповіла, що мама з татом «поставилися чудово», адже у них самих 13 років різниці. Загалом вони дуже раді за доньку, адже це її перші серйозні стосунки.

«Тобі досі болить! Ти єдина, хто застряг у минулому!» — Алекс Топольський «погрозливо» звернувся до переможниці «Холостяк-12» Катерини Лозовицької

«Це дуже мило!» — українська захисниця показала зворушливе фото свого чоловіка-військового з крихітною донечкою